Stilla vårmorgon i frostig mark

Fotograf Tony

Tony & Viktoria <3

Välkommen till min sida!

Hej och varmt välkomna till min hemsida. Denna sida handlar om foto. Jag lägger in bilder i de olika kattegorierna upp i fältet. Finns även möjlighet att köpa bilder under kattegorin webbutik. Finns även en blogg där ni kan följa vad jag gör och vad jag har för tankar och funderingar inom fotots segment. Jag hoppas ni kommer gilla både bilder och blogg så att ni återkommer till  sidan med jämna mellanrum.

I webbutiken erbjuder jag paypal för säker betalning, vilket gör att ni själva måste öppna ett pypal konto för köp. Men, det går även när ni går in på köp att välja kortbetalning som alternativ. Har ni andra önskemål så ta kontakt, då jag även använder Swish. Priserna gäller inom Sverige!

Utrustning:

Canon 5d Mark II

Canon 40d

Canon 50 f1,8

Tamron macro sp 90 f2,8

Tamron 70-200 f2,8

Sigma 120-400 f4,5-5,6

Sigma sport 150-600

 

Jag:

Bor tillsammans med min Fru Viktoria och hennes tvillingpojkar i Grums Kommun i Värmland. Vikki har även en äldre son som bor i Oslo. Jag har tre egna barn som bor i Göteborg. Ni får gärna kika in och följa Viktoria på hennes egna hemsida: www.underminavingar.com Hon bloggar och kommer även öppna egen webbutik 😊

Fotot ligger mig varmt om hjärtat då naturen står högt i kurs i mitt liv. Så de flesta bilder jag tar har oftast med natur att göra. Tar även en del porträttfoto i utomhusmiljö. Först för att jag saknar bra utrymme, och sen har jag inte satsat någonting på blixtar eller bakgrundar. Och jag gillar ta kort ute i naturen i alla lägen.

Har även ett stort intresse av att skriva, både poesi och dokumentärt.

Utöver foto är jag nog lite sport tokig med. Är aktiv tävlingsskytt i Arvika Skyttegille. Men gillar titta på allehanda sport. Där Ishockey är största intresse. Följer Grums hockey som efter 10 år är tillbaka i Hockeyettan 17/18. Ska bli fantastiskt kul att följa 😊

Skriv väldigt gärna i gästboken vad ni tycker osv. Och ni får gärna dela sidorna på sociala medier så fler får tillgång att följa och beskåda.

Mvh Tony Lövgren