29. okt, 2018

Var ute och filmade lite till youtube kanalen. Hade naturligtvis kameran med då det handlar om foto. Fick då denna kvällsbild över Grums Kyrka. Längst till höger kommer en rökpelare från ZGruvöns bruk. Ett bruk dör det just nu investeras gör hisskeliga 6 miljarder kronor! Grums framtid är därmed räddad för lång tid framöver.

Filmsnutten är fortfarande inte klar men hoppas bli det under veckan.

I natt väntas det lite snö över bygden, kanske kan få till någon mer bild då 👍

Ha en underbar vecka /Tony

26. okt, 2018

Under några få veckor har träden färgat min värld i några spektaktulära färger. Höstens inledning borde få vara betydligt längre, för nu helt plötsligt står många träd med öde grenar som spökligt stretar ut.

Jag har fotat några klick hemmavid och kommer lägga upp ett nytt album, Höst-18! Första bilden kommer i det här inlägget som ni kan se.

I morgon är det meningen att jag ska göra en första foto-vlogg här utanför i en liten skogsdunge. Videon kommer läggas upp på min youtube kanal, men kommer självklart länka den hit till sidan. Det kommer bli mycket film från Grums trakten, där jag kommer visa lite var jag tar och naturligtvis även visa den färdiga bilden.

Det finns mycket natur med djupa skogar och lilla Vänern i min närhet, ska försöka återspegla det under många år framöver.

Dock är det inte säkert att filmen kommer upp just i morgon, då det är lite jobb med själva klippningen. Men mer info kommer här på sidan så följ med vettja =)

Nu får ni ha en riktigt trevlig helg.

/Tony

4. okt, 2018

Idag har jag tatt lite höstbilder i knutarna. Har inte laddat upp dem ur kameran än, men känner mig ändå nöjd. 

De kommer snart upp här på sidan så fortsätt titta in lite få och då 😀

Fantastiska färger vi har nu, tyvärr är det under en väldigt kort period. Så gäller att försöka ta tillvara tillfällen man får 😀

Nu skulle jag gärna få lite djurbilder i sökaren med, men det är inte alltid då lätt att komma dem nära. Men försök är ju ett måste 👍

Ha en fin dag alla så ska jag snart lägga in bilderna 😀

 

Mvh Tony 

24. sep, 2018

Blev en bild från den vackra Stadsparken i Arvika. Hösten färgar poppar och övriga träd i härliga färger. En fin tid att vara ute nu. 

Det här året blir ju som väntat väldigt lite fotograferingar ute i vår fantastiska natur. Varje gång blir en enorm njutning. Bara att få insupa atmosfären i nuet är en enorm glädje. 

Bilden är tagen med mobil. Blev spontant. Såg en scen och var då tvungen att ta vad jag hade tillgängligt just då. Känslan blir inte riktigt den samma men hellre bild än bildlös. 

Ska snart i alla fall gå ut med den riktiga kameran 😀

 

Mvh Tony 

31. jul, 2018

Ja, hetare sommar får man leta länge efter. Hoppas ni kunnat ta vara på den med många härliga minnen som följd- minnen som resulterat i ett fotoalbum kanske? 

Själv har jag endast tagit det lugnt. Med en bäbis i hemmet har vi inte kunnat gjort så mycket mer än hållit oss borta solen i största möjliga mån. Allt med foto har legat nere för egen del. Däremot har jag kollat mycket på youtube med andra fantastiska fotografer.ex. Niklas Wirén, Thomas Heaton etc.. Otroligt kul att följa de och alla andra.. Önskar bara att det vore ännu mera från sverige som gjode filmer.. Så kära läsare, sätt i gång och producera filmer på youtube 😀

Lovar att det kommer eget material framöver här på sidan. Bara den värsta värmen möjliggör. Fram tills det får ni fortsätta njuta och dricka mycket vatten.

 

// Tony