23. maj, 2017

Mangskog

Var i sensommras på besök i Mangskog i Västra Värmland, hemma hos min frus kusin. Som var ett mycket trevligt och lättsamt visit =) Och min vana trogen så tog jag med kamerani fall att..

Efter besöket åkte vidare genom natur rika Mangskog och tog vägen upp till Danielstorp. Där min släkt kommer i från. Och det är så enormt vackert där uppe med milsvidd utsikt. Man kan bara ta in och njuta.

Tog denna bild med canon 40d och objektivet cannon 50mm 1:1,8. Det var tidig kväll och ljuset var ju för hårt egentligen för en pangbild. Men jag tar ju heller än låter bli =) Gillar de blånande bergen och dalgången med en liten glimt av sjön Mangen (Tror jag det är). Den skirande grönskan och ett uthus som stått i många år i regn och skur.

Finns så oerhört många smultronställen i den Värmländska skogen. Kör bara av rv 61, E18 eller rv 45.. Ni kommer finna platser ni bara kunde drömma om.. Värmland har så mycket som är värd att visas upp.. Så även min kommun Grums, som har oerhörd vacker natur och små byar som är väl värda ett besök, och för att inte tala om, Vänern..

Mvh Tony