12. jun, 2017

Canvas

Canvastavlor kan bli ett riktigt trevligt inslag på er vägg. Blir inte lika "rent" som ett vanligt fotografi, utan får en touch så det nästan liknar mer som en målning. Jag själv älskar verkligen canvastavlor, det förhöjer bilden jag tatt så man får känslan av att vara lite konstnärlig. Ja nu är ju foto lite konstnärligt men canvasen förhöjer den känslan. Det ska dock upplevas på lite avstånd. Om man håller tavlan i handen och tittar så ser det lite konstigt och grovt ut. Men så fort man tar några steg bakåt så händer det. Effekten får sin riktiga kraft. Tänk gärna på det om ni aldrig tidigare haft en canvastavla och ska beställa. Den ska betraktas på lite avstånd. Beror även naturligtvis på själva storleken. En canvas i 20x30 t.ex. tycker jag personligen aldrig når upp till den effekten man är ute efter. Vill ha minst en storlek större. Fick en beställning på en maskros i s/v i storlek 60x60 till ett vardagsrum, och den storleken passar perfekt för "canvaseffekten" på lite avstånd i ett lite större rum. Tror att i en trång hall kanske vore bästa 40x40. Men allt är efter tycke och smak.

Naturligtvis går det att beställa canvas tavlor från mig om ni är intresserade. Hör bara av er så ordnar vi det. Haft några landskapsbilder i 60x40 som gett ett mycket behagligt resultat som jag kan rekommendera. De finns i webbshopen som vanlig bild. Hör av er vid intresse på tony.lovgren@outlook.com eller lovgrenskaboden@outlook.com Betalningsmöjligheter finns genom swish eller konto. Kommer inom någon vecka upp en ny flik med prisinfo för canvas, musmatta, mobilskal etc.

Genom företaget Vulcan kommer jag även ge ut min första bok på sikt. Med foto och text. Det blir så kallad print on demand. Där boken trycks efter beställning. Ett mycket behändigt sätt. Men mer info om detta kommer att komma längre fram.

Redan nu vill jag även passa på att puscha för att det kommer finnas möjlighet att beställa allmenackor för 2018, Och detta kommer att gå till tryckeri i slutet på November eller början på December. Storleken blir en klassisk A4! Lägg gärna på minnet och tipsa era vänner och bekanta.

Nu får ni ha en riktigt bra start på denna vecka och njuta av de solchanser som visar upp sig. Mvh Tony