30. jul, 2017

Spegling

Var i underbara Borgvik i Grums Kommun, Värmland och fotade i går förmiddag tillsammans med min fru. Där är så vackert att man tror att man är långt hemifrån. Nu har dock vi nöjet att bara bo en mil därifrån. Det blev lite bilder med hem, några till utställning som jag ej presenterar än. Men just denna bild vill jag delge er kära läsare. Det är en spegling av Kungskvarnen, och bilden är upp och ner som ni ser. Växtligheten i övre vänstra hörnet och nedre högra hörnet bidrar till en vacker inramning.

Kreativt foto som detta så vacket heter kan flytta gränser till helt abstrakta bilder som ser ut som en målning. Åns vatten som sakta rinner förbi denna vackra plats skapar just en konstinriktad bild. Är nöjd med bilden hur den blev, och kommer prova mig fram än mer med olika motiv. Kanske till och med Lars Lerin vore stolt över bilden =) Hmm nåja, men kul att fota annorlunda ibland i alla fall.

Fick med mig några "vanliga" bilder och som blev helt okej. Men de visar jag upp efter utställningen pågår. Ska även fota mer för att om möjligt få några extra bilder. Har flera plaser runt i området att utforska. Ett av dem, Vänern..

Klicka gärna på bilden för att se den i en större storlek.

/Tony